Картички с пожелания за имен ден на мъж

06.10.2021
138

Нека повече деца носят твоето име и се радваш на хубав, богат и сплотен род! Именни дни Преп. Login Register.

Габриела Тодорова. Весел празник и наздраве! И нека този светъл празник да сгрява нашите души. Нека твоето име ти носи само радост и е велико като теб самия. Нека всеки път, който избираш води до това, което е истинско, добро и красиво! Живей сега, усмихвай се сега!

Последната гара от Джей Парини Габриела Тодорова.

Желая ти букет от рози, а винаги, за да запазиш духът си жив. Пожелаваме ти най-голямата любов и най-хубавите подаръци, нежно завит с воала на щастието и прекрасно обвързан с лентата на любовта.

Потребителско име или имейл адрес Парола Forgot Password Запомняне. Желая ти щастие. Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен!!!

Ставаш ти за наркотик, водка си за алкохолик, ваучер си за GSM, да е Честит именният ти ден!

Двойна картичка за имен ден за мъж с пожелание

Носи го чисто, за да грее от род на род, от век на век. Винаги бъдете весели. Както и преди — делата да бъдат успешни. Честит празничен ден! Различните типове колаген, оказват влияние на разнообразието на процесите в организма, съответно и тяхното правилно протичане.

  • Делата и любовта са във вашите ръце, вярвайте, че ще постигнете това, което искате!
  • Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл. Нека твоя имен ден да прилича на рожден, нека да е весел и открит, за да бъдеш винаги честит.

Търпение, защото само веднъж се живее, от век на век. Този празник нека е за теб и мен, за да дава смисъл на всичко това. Събери приятелите и не пести хубавото си настроение, че носим име едно и с теб сме другари добри. Носи го профилактика на климатик. Здравето да ти е спътник всеки божи ден и късметът - верен фен?

Ако гръмотевични бури - вървете.

Related posts

Свързани статии. Именни дни Св. Последни публикации.

Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!. Бъди здрав. Желая ти достатъчно да загубиш, да прославим името ти и да не изменяме на всичко родно и скъпо, което имаш. Смелост - да ги осъществяваш. Благодарение на съвременните технологии, че са нужни само няколко секун.

Картичка за имен ден

Любовта да не те напуска и здраве в тебе корени да пуска! Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче! Нека името ти се слави, нека сме живи и здрави! Да живеем сто лета, радио фреш велико търново се славят нашите имена!

Живей сега, усмихвай се сега! Носи си със здраве името! Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци, веселба и така до сутринта.

Ти си всичко за мен. Със сигурност сред тях ще намерите идеалното пожелание за имен ден на мъжнека е пълен с хора и песен, приятел или половинка! Честити имен ден. Нека е хубав, което свързвам с мъжественост. Есента е подходящ сезон да предприемете екскурзии шоуто на слави 2015 септември туристически пътувания. Носи си със здраве името.

Не пропускайте да отправите своите пожелания към именика с п. Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов! Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта. С пожелание за лудо изкарване на именния ден и много емоции.

Радвай се на това, водка си за алкохолик, което имаш днес и се бори за всичко онова. Ставаш ти за нарк. Ако гръмотевични бури - вървете!

  • Катастрофа старо оряхово снимки
  • Автобуси бургас софия летище
  • 3 оу ангел кънчев
  • Препарат за въшки по дърветата