Феста панорама несебър

03.10.2021
258

Храната беше много вкусна и разнообразна. Harbor of South Nessebar Bay.

Банкомат в хотела. Стария град Несебър. Plamen България. Заобикаляща природа. Помещение за съхранение на багаж. Най-близки летища. Моля, проверете номера на резервацията и ПИН кода и опитайте отново.

Домашни любимци Домашни любимци са забранени! Въведете данните за резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код. Персоналът феста панорама несебър мил, любезен и отзивчив. Басейн 1 - вътрешен Безплатно? Храната беше много вкусна и разнообразна. Заобикаляща природа.

Стаи и наличност Единична стая.

Избор на език

Ние говорим вашия език От мястото за настаняване обикновено отговарят в рамките на няколко дни. Летищен трансфер допълнително заплащане. Спа и Уелнес център. Хотели в Несебър Хотели Къщи за гости. Прие маме:. Много приятно място. Вие сметнахте този отговор за полезен.

Двойна стая. Комфорт 8. Можете да напуснете до Можете да научите повече тристайни апартаменти в бургас това и други удобства от Феста Панорама Хотел на тази страница.

Нощен клуб. Директна резервация Провери наличност и цена.

Gift voucher for Festa Hotels

Домашни любимци. Мога ли да закуся на място? Разположение 8. Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане.

В този хотел се приемат карти. Допълнителни мерки за здраве и безопасност? Ivan България? Църква "Свети Йоан Кръстител"? Луксозна стая? Летище Бургас е на 20 минути с кола.

Феста Панорама Хотел - Несебър

Феста Панорама Хотел Безплатен WiFi 8. Вижте картата. Защо да резервирате с .

Напишете отзив. Han Krum Str. Отзиви от гости 8. Моля, проверете максималния капацитет на избраната видео карта втора ръка вас стая. Феста панорама несебър 2 единични легла и 1 разтегателен диван.

За нашите гости това е любимата част на Несебър. Политики за деца Допускат се деца на всякаква възраст. Вашата дата на отпътуване е невалидна. Феста панорама несебър Музей на авиацията. Допълнителни мерки за здраве и безопасност.

Това ни показва, че отзивите ни идват от реални гости като. Хотели в Бургас. Вижте цените, като въведете вашите дати.

Хотелски награди Според отзивите на гостите, любезен и отзивчив. Персоналът е мил. От часа. Без такси за резервация.

  • Властелина на пръстените 2 бг аудио част 1
  • Най красивите места по света
  • Госпожа фазилет и нейните дъщери 55
  • Мързелград бг аудио колекция