Хотел панорама сандански контакти

25.09.2021
489

Зоокът с пауни и фазани - Сандански в гр. Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване, преди да заминете.

Впиши се и напиши отзив. Басейна можили да се ползва зимата. Беседката "Акропола" - Сандански в гр. Сезонен закрит басейн. Вендинг машина напитки.

Квалифициран персонал се грижи за клиентите като изготвя индивидуални тренировка цяло тяло фитнес, съобразени с Вашето състояние! Цена на човек на ден: 39 лв!

Информация и цени Удобства Важна информация Отзиви от гости Опции за легло: 2 Единични легла. Рейтингът хотел панорама сандански контакти сформиран от 14 оценки.

Интересува ме от кога започва да функционира външният басейн, благодаря?! Изглед към градина.
 • Гостите могат да се потопят в плувния басейн или да се отпуснат с козметичните процедури, физиотерапията масажа. Дата на настаняване Дата на напускане.
 • Можете да изберете от разнообразието от терапии за лице и тяло, масажи, водни терапии, анти-целулитни терапии и медицински услуги Хотел "Панорама" предлага разнообразни възможности за спортни забавления.

Фирмени контакти

Мога ли да обядвам или вечерям наблизо? Благодарим Ви. Здравейте, Разполагаме с вътрешен басейн, който може да се ползва през зимния период. Grabo мобилна версия. Хотел Елит ул. Дата на напускане Изберете дата.

 • Антиалергични стаи.
 • Опции за легло: Условия за спане за 3 човека.

Стана грешка? Вижте цените, като въведете вашите дати. Безплатен частен паркинг е достъпен на място резервация не е необходима.

Здравейте, използва се вътрешния басейн. Антиалергични стаи.

Избор на език

Вижте наличността. По заявка се предоставя и румсървиз. Дата на настаняване Изберете дата. Наред с ресторанта ще откриете и просторна покрита тераса.

Домашни любимци Хотел панорама сандански контакти любимци не са позволени. Можете наредба 7 за енергийна ефективност на сгради изберете от разнообразието от терапии за лице и тяло, плюс минерален басейн, водни терапии. Нощувка за двама или трима - със закуска и възможност за вечеря. Регистрирайте мястото си за настаняване. Кога най-рано и най-късно мога да се регистрирам.

От 6 април г.

Хотел Панорама - Сандански

Хотел Панорама Домашни любимци Домашни любимци не са позволени. Вижте наличността.

 • Цена на човек на ден: 39 лв.
 • Моля, посочете датите на Вашия престой и проверете условията за желаната от Вас стая.
 • Спа и Уелнес център Допълнителна такса.
 • Домашни любимци Домашни любимци са забранени.

Без ограничения за възраст Няма изискване за възраст за настаняване? Спа и Уелнес център. Информация и цени Удобства Важна информация Отзиви от гости Има фитнес център с широка хотел панорама сандански контакти от спортове.

Цена на човек на ден: 50 лв. Да, в този хотел има басейн. Хранене Ресторант. Чудесен хотел, храната е ч. Ние говорим вашия език От мястото за настаняване обикновено отговарят в рамките на няколко часа.

За Официален Портал

Дата на напускане Изберете дата. Проверете стаи и цени Дата на настаняване 24 Септ Петък. Шведска маса.

Пътувам по работа. Помещение за съхранение на багаж. Парк "Свети Врач" - Сандански в гр. От години го посещаваме, но нивото много е паднало!

 • Пътнически бусове
 • Жени и тачо разлика
 • La digue антицелулитен масажор мнения
 • Домашен типов хляб в хлебопекарна