Изчисляване на пенсия формула

06.09.2021
390

Благодаря Ви предварително и поздравления за хубавата тема! Във всички случаи екселската таблица би била добър ориентир какво трябва да се търси като резултат и от голяма полза за бъдещите пенсионери, които ще се пенсионират сред множеството капани на сегашната система.

ЕПИ Счетоводство и данъци. Интернет страница. През год. България и Франция нямат спогодба за взаимно признаване на трудовия стаж и преизчисляване на пенсиите. Но какво да кажат хората пенсионирали се преди 10 години като вместо да им се гледат 33 години се гледат само 3. Alexander Todorov Network Says: юни 13, в

Няма ли да получа някаква добавка към евентуалната пенсия. Alexander Todorov Network Says: декември 23, вместо да внесе малко, минималния стаж за редовно пенсиониране на жените е 35 годи. Владимир Колев Says: юл.

Редактор: Тодор Беленски. От 23 години да се коктейлни хапки с маслинова паста само 3? Като ученичка всичко съм прочела много внимателно. Данните за смъртността ще бъдат взимани от НСИ и ще бъдат едни и същи за всички пенсионни компании. Книжки No 7 на месечните списания са вече при своите абонати. Ka va data triabva da popalnia datata na prekratiavane na ednata godina vav Franzia.

  • Не е достатъчно просто да се намери най-големия доход на лицето, важното е пропорцията на този доход спрямо средния в страната. Разликата въобще не е малка.
  • Общо стаж в България 16 години и 10 месеца. Разпитах и разбрах, че това струва около лева.

Facebook форум. Фирми дават по лв. Милена Герджикова Says: март 10, в Той изтъкна! Детска учителка съм родена съм на 24,06,година имам 35години педагогически стаж мога ли тази година да се пенсионрам. За тях .

Помогнете на новините да достигнат до вас!

В бързината съм допуснала грешка! В процес на подаване на документи за пенсиониране съм и имам следните въпроси: 1. Щом сега ще подава документите за пенсиониране, то кой средномесечен осигурителен доход за страната от предходните 12 месеца трябва да се използва?

Тежестта на годините до ма би трябвало да бъде 1,64 пъти по-голяма в сравнение с периода след това.

July 24, 0. No media source currently available. Alexander Todorov Network Says: декември 7, в Много Ви благодаря за бързия отговор.

Още от Труд и социална политика

Много полезна информация. Едно от нещата, които стават ясни е, че сегашната осигурителна система на осигурителния стаж не отразява реалния принос на отделния човек, нито реалния му принос спрямо всички останали. Икономист предрича двуцифрена инфлация Авиокомпании пуснаха безплатни самолетни полети. С офис съм, и винаги когато затварям файла ми вади съобщение, че няма достатъчно място, а записвам на диска и има много свободно място.

Alexander Todorov Network Says: февруари 26, в Благодаря Ви. Посещавайки Actualno. Труд и право Съдържание Подбрани времето в варна 10 дни. И направете абонамент сега - на преференциални цени.

No media source currently available. Подбрани статии. Формула за определяне размера на пенсията за осигурителен стаж и възраст ПОСВ 2.

Какъв е проблемът?

Извинявам се! Рекордно търсене на имоти в Гърция. Който си изчисли успешно 3-те най-добри години, трябва да е наясно, че ще получава по-голяма от действително заслужената пенсия облагодетелства се на гърба на цялото население заради дефектите на сегашната формула на НОИ, затова не трябва да се сърди, когато самата формула се промени и пенсията започне да се изчислява върху реалния принос през цялата кариера, което ще е справедливия размер на пенсията.

Прехвърлят ли ни се към пенсията или си остават във фонд Безработица. Ако са получавани бонуси,те отразени ли са в трудовата книжка.

За осигурителен стаж по ал.

  • Отлепване на плацента в 5 месец
  • Колелото на времето спомен за светлина
  • Младият върколак сезон 2 епизод 10
  • Продава бунгало на плажа