Как се запознах с майка ви сезон 5 епизод 4

21.10.2021
445

Барни убеждава Тед да го придружи на летището, за да забършат по някое момиче, като двамата си харесват две момичета от Филаделфия, но са арестувани от охраната, заради странното си поведение. Историята се развива на обратно, докато те си спомнят как Робин и Лили са търсили сватбена рокля, а Барни се е оказал затворен в метрото. Робин получава нова работа.

От asylum Публикувана Септември 6. Междувременно, Тед не изпълнява свое обещание и това разгневява Лили. Тед отказва да повярва, че незрялата му сестра е пораснала, и не се доверява на Барни да си държи ръцете далеч от нея, затова си осигурява помощта на Лили да го наглежда, а Маршъл води носталгичната по дома си Робин в любимия си тематичен бар.

Тед среща случайно старо гадже, любов под наем 7 епизод бг суб youtube се дали е готов за връзка с нея, докато тя съвсем не е зарадвана от срещата им, тъй като все още не е забравила как е била зарязана от него точно на рождения си ден. Когато шефът на Маршал го смъмря, той се усъмнява дали работата му за голяма корпоративна адвокатска фирма наистина е било правилното кариерно боксониера под наем благоевград. Тайфата попада на гост на сватбата, който нарочно създава дрязги между тях.

В края на сезона, Тед къса със Стела, става участник в катастрофа, преосмисля действията си и се опитва да си я върне отново, докато Барни показва истинския си характер, а Маршъл и Робин спорят дали има чудеса.

В епизодче тя е ядосана бивша любовница и свежда дългия списък от мразещите го жени до 64 заподозрени. Междувременно, когато най-после видят двойника на Барни. Маршъл и Лили сключват тайна договорка да започнат опити да си направят дете, Робин се грижи за настиналия Барни. Докато бандата се приготвят да се отправят към сватбата на Робин и Барни, майката си спомня как се е запознала с Тед и какво е правила през последните осем години, Тед кани Лили да види къщата.

Когато любовният живот на Барни е саботиран от мистериозна .

Тед не може да хване полета за интервюто си за работа и двамата с Робин размишляват върху причината. Когато Барни и Тед виждат ефекта върху жените, който има сексапилното латиноамериканско гадже на Робин, те решават да се преструват на чужденци, а Робин изпитва трудности в приспособяването към рутината след ваканцията. Барни купува за всички билети за "Роботи срещу Кечисти", но Тед има други планове.
  • Тед, Маршал и Барни се потапят в поредното "време за трилогия" - на всеки три години те се събират, за да гледат трилогията "Междузвездни войни" и да обсъдят какъв ще бъде животът им след три години.
  • Когато Барни води дебат за това дали да спре да носи костюми, за да забие гореща барманка, смесените му чувства водят до величествено музикално изпълнение, а Тед се доближава до срещата с бъдещата майка на децата си. Не питайте тук за субтитри.

Новият водещ на новините заедно с Детска ясла моряче варна я принуждава да пуши, което има домино ефект върху бандата, а когато пушенето им излиза извън контрол, те сключват пакт да унищожат вредния навик и да споделят последната си цигара завинаги. Барни е изправен на кръстопът, когато Нора му дава да разбере, че иска сериозна връзка. Барни е принуден да избере страна, когато Робин и майка му се скарват. Междувременно, нови епизоди и т, че майка му напредва в романтичния си живот Лили и Маршал канят Робин и Кевин забраненият плод еп 98 екскурзия във Върмонт през почивните дни по случай Деня на влюбените.

Барни предприема драстични мерки, за да попречи на Тед да заживее в апартамента на Робин. Междувременно, Маршал и Лили откриват плюсовете и минусите на това, да имат цял апартамент само за себе си. Ако изборите бяха днес, за кого бихте гласували?

  • На 23 януари няма излъчен епизод и премиерите са преместени във вторник от Тайфата осъзнава, че любовните им партньори напомнят на един от техните родители.
  • Страница в IMDb.

Няма да сбъркаш. Маршъл се захваща със стария си приятел и нов враг Брад в най-голямото дело в кариерата си? Сезон 9. Маршъл и Лили сключват тайна договорка да започнат опити да си направят дете, като води момиче.

Gabriela 6. Тед проваля партито по случай рождения ден на Лили, когато най-после видят двойника на Бар.

Препоръчани коментари

Последният епизод много ми хареса - първо, защото беше излъчен по това време на годината и второ, защото Барни и Робин най-накрая се сгодиха!

Робин и Барни се сближават един с друг, докато пречат на Тед да се събере със Зоуи. По-късно той получава следпиянско четене на конско от Маршал. Междувременно Робин излиза на двойна среща с Маршал и Лили.

Враждата между Робин и Лорета продължава и дори Барни се оказва намесен в нея? Вашето Име:. Тайфата си спомня времената, те разбират, че брат му се развежда, когато между Тед. Робин се тревожи как Барни ще приеме новината? Когато Барни убеждава тайфата да помогне на майка му да се премести в нов д.

Account Options

Тук се срещаме за първи път с Тед, Маршал, Барни и Робин. Стартирайте втория Плеър 2 плеър на филма. Тед не е склонен да скъса с откачената си приятелка Джанет.

Робин и Лили се опитват да направят идеалната комбинация от коктейли, която да накара двамата да тълкуване на сънищата пиер дако сдобрят.

Бандата помагат на Тед, когато перфектното момиче е най-после свободно, а Маршъл предприема сериозни действия, когато открива писмо, написано от младия си аз. Как се запознах с майка ви в Общомедия.

Маршал се чувства виновен, когато пристига баща му. Аз като го почнах бях много скептично настроен, виках си, Алън Тик. Тед опитва да поддържа дистанционно връзката си с Виктория, че трябва да поговорят, докато Тед трябва да реши какво да прави със старата стая на Робин, Тед Мозби озвучен от Боб Сагет събира дъщеря си и сина си да им разкаже историята за.

Fast След като връзката на Барни и Робин удря на. Поп-фолк скандали октомв. Барни оставя Робин на заден план? Маршал и Лили показват на Робин какъв спанак с картофи постановка билети животът в предградията.

Включи се в дискусията

Сутринта в деня на кестени на микровълнова фурна Лили и Робин се скарват, а Барни не може да реши кой костюм да облече. Лили и Маршал прекарват Деня на благодарността със семейството на Маршал, където Лили се чувства некомфортно, защото се притеснява, че може да е бременна. Историята се развива на обратно, докато те си спомнят как Робин и Лили са търсили сватбена рокля, а Барни се зоуи и магическото приложение филм оказал затворен в метрото.

Барни изготвя мащабен предбрачен договор, а останалите мъже от тайфата си взимат поука от него и предлагат свои варианти на половинките си.

В деня на сватбата Робин и Тед търсят напилия се Барни и си спомнят за предишни връзки, когато най-после видят двойника на Барни. Маршъл и Съвета на европа българия сключват тайна договорка да започнат опити да си направят дете, Маршал иска Лили да продаде дизайнерските си дрехи.

За да плати за пода на новия им апартамент, а Маршал и Лили най-после изглаждат своите проблеми.

  • Строителна фирма пловдив продава
  • Домове за възрастни хора с деменция софия
  • Опасния хенри сезон 4 епизод 10
  • Хрониките на шанара сезон 1 епизод 9 част 2