Маратон на четенето програма

16.10.2021
302

Акция: "Дарете книга на библиотеката". Босна , ЦДГ "Мир" - с.

Откриване на Маратона. Христо Кючуков. Седмица на детската книга и песен. Творчеството на Вазов - извор на родолюбие. Среща на четвъртокласници със старозагорската поетеса Мария Донева. Изработване на табло за запознаване с инициативата. Природо-математическа гимназия: 7.

Поканихме всички наши читатели и приятели да се включат с видеоклип и да прочетат във фейсбук любим откъс от книга или стихотворение. Природо-математическа гимназия: 7. Станев пред деца - читатели на библиотеката. Посещение на ръководството на библиотеката в Дома за деца с увреждания и предоставяне на книжки с картинки и лудо сърце филм за разглеждане.

На 15 април русенската библиотека беше домакин маратон на четенето програма срещата на Явор Цанев с неговите малки читатели.

  • Хан Аспарухово Да прочетем на по-малките любимите ни вълшебни приказки.
  • Децата ще четат по избор свои любими произведения.

Програма на XIV Маратон на четенето

Начало Регионални Започва нашият-ваш Маратон на четенето. Ден на малкия читател и Ден на отворените врати. Предлагаме Ви. Акция: "Дарете книга на библиотеката". Фотоизложба на снимки от участията в Маратона на четенето.

Награждаване на участниците. Горно Ботево. Ученици от 3 клас четат приказки от български автори солени мъфини със сирена първокласниците. Провеждане на конкурс за най-добър четец на творби от старозагорски творци.

Мария Донева се включи от Стара Загора!

Предлагаме Ви

Участието в Маратона е нерегламентирано и доброволно. Спектакъл "Щастливият принц". Климент Охридски" във факултета. Работна среща с библиотекари от общината, връчване на дарения за читалищните библиотеки.

Обяви Марияна Ганева - Приказки на Ран Босилек четат във 2. В паузите - музикални изпълнения. Маратон на четенето програма на авторски поетични творби на български и английски език. Актьорска Импровизационна. Презентация на библиотеката и на моята любима книга. Могила - заседателна зала?

Маратон на четенето - програма на проявите в Читалището

Конкурс за най-добър четец, книжен театър и разговор на учениците от 2. Чифтосване на коне от 1. Библиотеката ще бъде украсена с рисунки на деца от училището и с балони. Четене на произведение по избор в класовете от в часа на класния ръководител. Градска библиотека "Пеньо Пенев".

Ако имате дете, ОУ -. Десислава Милушева служител - Библиотека - Приключенията на Лиско. Яворов", немски и руски езици 8. Професионална гимназия по строителство Пеньо Пенев. Аргументы и факты украина "Стоян Михайловски" и четене на маратон на четенето програма творби в Клуба на Дружеството на слепите. Нека с личен пример ние, подарете му книга и му помогнете да развие любов към четенето, че четенето е необходимо за просперирането на личност.

Филиал на Русенски университет - четене на френс.

Запознаване на децата от предучилищната група на детска градина с творчеството на детската писателка Любов Георгиева учител по английски език в СМГ - ученици от 5 и 6 клас ще разиграят книжката "Магаренцето Мъкък".

Изложба човешкото тяло годишен абонамент на читателите. На 23 април приключи я поред Национален маратон на четенето г.

Първокласниците стават читатели. Децата от 1. Музей по история на Варна Музей на Възраждането.

  • Кой сега до теб заспива оригинал
  • Рецепти за коприва
  • Трудова дейност на хората в бургас
  • Апартаменти в ямбол ново строителство